Trött, trasig men aldrig rädd
2009-08-30 / 22:10:21 / Allmänt

Den här helgen har varit helt sjuk, HELT uppåt väggarna.
Va inne i stora staden i fredags men Madde, Amelie och johan. Det va kul faktiskt.

Sedan så var jag på Michael Jackson tribute på energikällan igår, det var väl sådär eftersom att jag har märkt att jag inte alls kan kontrollera mitt drickande ibland, inte det att jag spyr och har mig men det blir lixom lite för mycket ibland, men jag märker det inte förrens jag vaknar och har årets ångest, krypningar i kroppen och för att inte tala om nerverna på utsidan, folkskygghet och paranoja. INTE kul vill jag lova.
Här kommer lite randombilder.


Jag och Amanda Nitschmann <3




Jag och lillebror


Katla, som mår mycket bättre nu :)


Bebis <3
2009-08-25 / 01:02:37 / Allmänt

Härom dagen så hälsade mina kusiner på hemma hos mamma, och med min kusin var världens sötaste lilla grabb med. Han har blivit stor, och då menar jag inte nyp-i-kinderna-SÅ-stor, utan STOR för att vara bara 7 mån och hur stadig som helst...Mysunge. Och vi tycker liiite extra om honom eftersom han är kille nästan ensam bland alla vi Andénare av kvinnligt kön.

Here he is, our little handsome man!


Före






Efter


Någon annan än jag som ser ett mönster i mitt uttryck? ;D

Katla vs Katterna
2009-08-21 / 17:46:51 / Allmänt

Imorse när jag kom upp möttes jag av en Fasansfull bild. En av mina ormar vid namn Katla hade gjort ett tappert rymmningsförsök men insett någonstans på vägen att hon inte riktigt kommer ut med hela kroppen, så hon vänder om varpå hon fastnar med den tjockaste delen av kroppen utanför terrariet. Inte nog med att hon sitter där fastklämd så tog mina fyrbenta odjur tillfället i akt och använde henne mer eller mindre som klös/tuggbräda. Ringde ett djursjukhus och dom tyckte att jag skulle ha ihjäl ormen ( ?! )
När min mamma och jag precis skulle ila in till Roslagstull kom jag på den briljanta idén att knata in på djuraffären i centrum och låta reptil-Dennis titt på skadorna. Han tyckte inte att det fanns någon andledning till oro och jag fick ett magiskt medel att ha på såren. Så nu bor min lilla pärla ensam, ENSAM i en petbox så att såren får läka ifred utan bark och mulldamm. Tack för hjälpen Dennis!

That´s mamas little fighter! ;D




Potentiella tatueringar
2009-08-21 / 02:16:29 / Allmänt

Alea iacta est

Tärningen är kastad.

Cuisvis homine est errare

Att fela är mänskligt. (Cicero)

I am the gatekeeper
of my own destiny


Aut vincere, aut mori
Segra eller dö.

Quem di diligunt adolescens moritur.
Den som gudarna älskar dör ung.

Nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit.
Nästan ingen dansar nykter, såvida han inte händelsevis är galen


In crástinum díffero res severas

Allvarliga saker skjuter jag upp till morgondagen

Proximus sum egomet mihi.
Jag är mig själv närmast.

Mors prinudium est.
Döden är oundviklig.


Ett hem någon?
2009-08-20 / 16:13:47 / Allmänt

Mina bebisar vill ha ett nytt hem, och med hem menar jag terrarium. Har ju som sagt 3 majsormar som inte mår så bra i sitt terrarium...eller bra mår dom säkert men det är inte som jag vill, då ena "dörren" har gått sönder ;)
Så om någon därute känner någon som har ett glasterrarium som den vill sälja så vore det underbart!
Och tro mig att jag har letat men dem som säljer bor så långt bort, eller så följer det med massa djur.
Ha det prima!
Ciao





Blåbär, regn och lite svamp
2009-08-20 / 12:39:07 / Allmänt

Härom dagen var jag och 2 av mina kusiner ute och skulle plocka svamp och blåbär. Till en början var vi mycket taggade att hitta svamp men efter 40 minuters letande höll vi på att ge upp. Då hittade Amelie 3 yttepytte som hon promt lade ner i korgen, under tiden plockade vi blåbär och plötsligt hittar Angelica årets största kantarell. Jag nöjde mig med att hitta en normalstor...inte ett dugg avundsjuk.

Så där hade vi alltså massor med blåbär, några trötta kantareller och inget tålamod eller kraft kvar. Hela trion höll med om att man faktiskt inte kan ha varit ute i X antal timmar och sen kommer hem med tröttsvamparna, så dom åkte och "handlade" lite mer kantareller för att fylla ut tomrummet i korgen. Precis när vi kommer innanför bildörren så vräker regnet ner. Man är nog lite av en turnisse ;D HAHA







Det blev en blåbärspaj iallafall :)
Puss och kram

Well hello
2009-08-18 / 13:25:50 / Allmänt

Då tänkte jag återigen göra ett försök att sluta röka. Jag säger bara, önska mig lycka till.

Jag frågade min frissa till syrra om hon hade lust klippa mig lite, jag såg direkt en längtan i hennes djävulsögon och hon log medans hon sa att hon alltid hade lust att klippa av mitt hår. Funderar helt allvarligt på att bara göra det.

Btw så har jag varit Väldigt duktig och gjort färdigt mitt sovrum som stått halvdant i typ 2 månader.
Först vardagsrummet, sen sovrummet...det är fler som ser vardagsrummet än sovrummet får man hoppas haha :P






Voíla!
Nu ska jag hålla min bror sällskap
So long fuckers

Som jag hade dig förut
2009-08-17 / 11:06:26 / Allmänt

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt.





Katter någon?!?!?
2009-08-12 / 16:24:38 / Allmänt

Nog för att det är mysigt med katter, har aldrig varit någon vidare kattmänniska, och har nu kommit fram till att jag inte har tålamod för en katt, ännu mindre 2.  En hund skäms när den gör fel, en katt går därifrån för att sedan göra om samma djävulskap 10 minuter senare. Dom bryr sig verkligen inte om nånting! Jag vet inte hur många gånger dom har haft ner gardiner, krukor, ljusstakar m.m
 Väldigt mysigt att ha dom nära när man kollar tv eller ligger sjuk i soffan men det överväger nog inte allt dom har ställt till med. Nedan kommer bilder på mina små djävlar Astor & Vera.

Enough is enough! Tacka vet jag hundar

Ciao




Saknar min Kalle!

Trötta tankar
2009-08-09 / 02:03:09 / Allmänt

Sitter nu här igen framför datorn och för en gångs skull så känner jag för att kräkas ut massa massa massa grejer som ligger och pyr och frodas, men jag väljer att inte göra det. Jag har varit på dåligt humör ikväll och jag har ingen aning om varför egentligen. Det kanske är lika bra att man är solokvist hemma. USCH, jag hatar att vara på detta humör.
DÄREMOT vill jag gratulera en av sveriges, kanske världens goaste tjej till bebis! Rebecca Westholm heter hon. Grattis Rebecca! Hon är en sådan som jag verkligen ser upp till, hon kör sitt race.

Nu ska jag antingen gå och sova, och förhoppningsvis drömma om något trevligt, eller gå och våldgästa min granne och dricka rödvin, man har ju nycklar ;)

Puss och kraam



Funderingar
2009-08-01 / 17:36:40 / Allmänt

Jag tänkte på en sak igår, på principfasta personer.
Visst att man ska hålla lite på principer men man måste faktiskt inte överdriva.
Min pappa är en praktexemplar av principfasthet.

Han har tillexempel alltd sin sovrumsdörr låst när han inte är hemma, inte för att han har något att dölja (vilket jag har tagit vartenda tillfälle att undersöka när han har varit hemma) utan just för principens sak att man inte ska gå och rota i hans grejer.

Min lillebror ska absolut ligga i sängen med avstängd tv kl 21.30, min lillebror va då 16 år.
Under alla dessa år har han satt upp mängder av regler på kylskåpet som strikt måste följar annars blir det konsekvenser, tex, utegångsförbud,dataförbud,ingen veckopeng m.m

Vid närmare eftertanke tror jg att jag är precis som han, fast på ett annat sätt. För desto mer han försökte bestämma, desto mer sket jag i det vilket ledde till 3 världskriget hemma.
Från första början när han skulle sätta regler för mig så bara sket jag i det och tog hellre konsekvenserna, för vad mer ska han göra än att hålla mig inne och inte ge mig pengar?
Tillslut märkte han att det inte funnkade och lät mamma ta över. Mamma kunde däremot gå halva vägen vad och diskutera, lyssna och förstå. Strax efter att mamma hade tagit över gick allt nästintill galant(inte helt utan mutor) , jag kom hem i tid gjorde det jag skulle och var trevlig och glad.

Jag kan säga så mycket som att jag har varit en sån där unge som man bara vill döda. Det vet jag om och jag ångrar att jag har betett mig så fruktansvärt illa åt gentimot mina föräldrar. Inte bara genom att rymma, slåss och skita i vad dom sa, utan också att jag har sårat både mamma och pappa genom ord och elakakommentarer. Nu i efterhand har pappa sagt att han aldrig har känt sig så nedtryckt och förnedrad som när jag satte igång.
Idag förstår jag faktiskt inte vad jag höll på med, hur kunde jag bete mig så illa mot mina egna föräldrar?

Både pappa mamma och jag har en jättebra relation nu, kanske för att jag har mognat men också för att vi alla har gått halva vägen var.

Dessvärre har lillebror nu upptäckt det som jag en gång upptäckte: Vad mer ska dom göra än att hålla mig inne? Jag försöker så gott det går att förklara för honom att det blir inte bättre men han skiter i mig också, än så länge...så vi får se hur det går för honom, det är bara hoppas att han mognar snart.




P.S Min far är mannen till vänster och min mor är kvinnan till vänster som pekar finger åt resten av släkten ;), ja vi är nästan inga killar :P D.S



Förändring..
2009-08-01 / 15:37:26 / Allmänt

Något som är väldigt återkommande varje sommarslut är att jag vill alltid så gärna göra något helt nytt, det är som att man får dundermycket energi och bara vill sätta igång att renovera och plugga och bara förändra ALLT!
Jag förklarade detta för en kille på jobbet idag, och han gav mig faktiskt en otroligt bra förklaring, att detta sitter kvar från när man var liten, då man började i ny klass, bytte skola m.m denna tiden på året.
Awsome! då vet jag...men min hunger efter att förändra allting slutade inte bara för att man nu har satt fingret på vad det är.
Jag har iallafall bestämt mig för att ändra i mitt hem, fixa någon snygg fototapet och köpa nya överdrag till sofforna m.m
Change, change, change säger jag bara! :D
Undrar om inte min honkatt har blitt lite rund om magen senaste tiden? =S Kattunge någon? ;)
Ha det så bra så länge and keep on changing!

So long







RSS 2.0