Massor
2009-10-21 / 22:05:31 / Allmänt

Mycket som snurrar i tankarna nu...har fortfarande starka funderingar på att flytta till Skåne, och som jag sa till min kära far häromdagen att om läget är som det är nu när jag kommer tillbaka från thailand så KÖR JA BARA! Känner lixom inte att det finns något som direkt håller mig kvar här. Och naiv som man är känns det som att allting kommer att lösa sig om jag flyttar.

 Hahha mamma köpte en parfym till mig, men jag fick den bara på ett villkor...att jag aldrig skulle flytta ner. Ja "bongogram går alltid fram" som vi brukar säga i släkten, och det hade det gjort...jag hade tänkt att dra på det så länge som möjligt för morsan för hon bryter ihop av sånt där...men ICKE.

Sen ska några från mitt jobb gå ut nästa helg..ska bli kul, det brukar det iaf bli. Men eftersom att alla jävlar inte bara har övergett och svikit mig, dom har dessutom lämnat mig med massa kärringar, ska väl kanske tillägga att Fröken Rydell inte är en kärring, men hon är också den enda som inte är det. Thanks alot guys!

Ähh, ska ändå sluta där nu snart.

Över och ut


Blaj
2009-10-15 / 22:32:56 / Allmänt

Så har man kommit igång med nyttigheterna igen...känns bra att man har fått arslet ur vagnen. Får se hur det går, men den här gången känns det som sagt bra.

Thailandsresan bokad nu också! 23/2 - 12/3 is the magic date! :D
Ska köra en fet tatuering när jag är där...hade tänkt mig körsbärsblommor med någon schysst bakgrund på hela höger överarm. NICE.

Något mer kul som hänt? NÄE, inget som jag tänker dela med mig av i bloggen iaf ;D

Ha de bäst.  Over And Out


RSS 2.0