Lördag
2009-04-27 / 15:52:22 / Allmänt

I lördags var jag ute i stan, hamnade på Göta källare. På väg hem stod vi på perongen och flamsade som vanligt då en sk nysvensk kille med lejonman och plastjacka börjar hota min kusin att kasta ner henne på spåret, varpå jag blir rasande och flyger på denna man som inte bara stod och hotade en tjej som var betydligt mycket mindre än han själv utan också skryter med att han slår tjejer. Efter några sekunders slagsmål ger jag honom en spark där det gör som ondast på en kille. Vi åker till gullmarsplan och ska handla cigaretter uppe på daysis. Och vem står i dörrhålet om inte mannen med manen. Jag säger då lungt och sansat att antingen så flyttar han på sig eller så går jag på honom. Han valde det andra alternativet och ropar till sin kompis som råkar äga stället och beordrar att vi absolut inte fick handla där. Hade han inte betett sig så, så hade jag handlat och åkt hem, men bara för att, så gick jag ner till några väktare som stod och hjälpte en något överförfriskad tjej på bussen, och berättade att det står en kille som slår tjejer uppe på gullmars. Dom ringer polisen och vi stod och pratade med dom, men vi alla valde att inte göra någon anmälan. Idag, Tisdag vaknade jag upp och hade värsta blåtiran i mitt annars så vackra ansikte ;)  Det som glädjer mig är att han förhoppnigsvis inte kan föröka sig efter denna fullspäckade lördagkväll.
Skepp åhoj!

.

Marilyn Manson
2009-04-21 / 13:06:51 / Allmänt

Såg på Filip och Fredrik häromdagen där Marilyn manson gästade, och jag chockades över att jag insåg att jag tyckte att han var snygg, eller snygg och snygg men han har något, kanske är det att man inte vet så mycket om honom och att han är så extremt udda. Man ska ju inte sticka under stol med att man hade varit måttligt nervös av att befinna sig under samma tak som denne.  Check it out






                                           

Isabelle alá MC
2009-04-21 / 12:32:29 / Allmänt

Igår så sov min prio1 kompis över hos mig, och vi började prata om gamla minnen som flög över oss. Här är ett av de sjukaste minnen som kom fram (vilket jag förträngt)

Jag, Johanna och hennes X var och hälsade på hans pappa på landet där han bor. Vi kollade runt lite i sjulen där och hittade en jätteliten pocketbike i form av en HD, så vi tjatade tills öronen blödde på dom att vi skulle få åka iväg och handla cigaretter med den där. Så iväg for vi, jag med en skitful skinnmössa som hörde till och Johanna bakpå.

 Den lilla HD:n pallade inte trycket och lade av, så johanna går av och går brevid mig där jag kör i 7km/h med den töntiga mössan. När vi är på den längsta raksträcka jag sett i mitt liv så hör jag ett brummande från ett RIKTIGT MC gäng som är ute oc slirar , så jag skriker åt johanna att fort ta av mig mössan då jag unte kunde släppa stryet på den vingliga lilla HD:n. Joanna börjar förstås gapskratta så jag uppmanar henne flera gånger, och blev argare och argare för varje gång jag sa åt henne att ta av mig den fula mössan.
Jag hade kunnat offra min vänstra hjärnhalva för att se min egen min när jag sitter och schteker på en plagiat-pocketbike-båge. Det slutade med att vi fick någon form av soppatorsk på den där raksträckan från helvetet och dom fick ta sin pickup -ruck och komma och hämta oss. Det va mina 15 minits of fame som bikerbrud. Haha

Tjingeling


RSS 2.0