Vem är jag?
2009-01-22 / 14:10:56 / Allmänt

Jag är morgontrött och har ett hemskt morgonhumör, att jag är envis som ibland kan verka som att man är bossig, att jag har svårt för människor som vill bestämma allt, att jag har kort stubin om någon inte förstår, att jag inte tänker på vad jag gör med mina pengar, att jag svär väldigt mycket, att jag ibland säger saker utan att tänka mig för, att jag ibland prioriterar fel saker, att jag kan upplevas som en flummig människa, att jag har lite konstig humor som inte alla uppskattar  att jag glömmer lätt saker, att jag i vissa situationer kan upplevas som elak, att jag är en dålig förlorare, att jag är en tävlingsmänniska och går över lik om det finns en chans att jag kan vinna.

Tadaa

                                            
Fotnot: Mannen på bilden har ingenting med texten att göra.


Skrivdiarré
2009-01-06 / 21:58:33 / Allmänt

Jaha, nytt åt nya problem haha. Gjorde ett misslyckat fösök att sluta röka....IGEN. Synd att jag blir så surig när jag inte röker, inte för min, men för patriks skull ;) Det är han som får tackla inte bara mitt humör när jag är röksugen, utan mitt morgonhumör också.
I början försökte jag hålla igen med mitt morgonhumör men nu går det inte längre. Hur mycket jag än fösöker så går det inte att vara trevlig när jag är nyvakne, när jag jobbar tidiga morgnar så hinner jag precis lagom vakna till och bli på bra humör när jag når jobbet..efter ungefär en timme.

Hade en bra jul och ett rätt så trevlig nyår. Men såklart..lite svim får man ju räkna med när det är alkohol med i bilden, i synnerlighet när Isabelle har gett sig på tequilan och stått och hojtat i baren att: " Hyran kan man betala en annan gång"......inte okej. men gjort är gjort så jag hoppas att den där bitterfittan på lönekontoret har en bra dag när min fjäsklapp samt timrapporten kommer inramlandes på hennes trötta kontor så jag får lönen den 15e istället för den 26e annars äre KÖRT för min del.

Fan va jobbigt det är att vara fattig, och dessutom har jag vänt på dygnet så jag sover hela dagarna som en annan pundare haha. Ett tag kändes det som att det verkligen var på väg att barka rakt ner i hin håle, men det gjorde det inte...förhoppningsvis.

En ganska kul sak som hände idag va att morsan hade varit på konsum kl 9 imorse som en annan pensionär och skulle handla en stek. När hon såg priset så tänkte hon stjäla den för det var ju ändå inga där. Men så sa hon en skön mening som har ekat i mitt huvud sedan dess; Men så såg jag kamerorna, och med min jävla tur hade jag väl fastnat på den med nylle och allt. Hahha hon är underbar min mamma.

Såklart skall jag lägga upp lite kort från nyår också...

Nej ni vänner, nu skall jag sparka igång med städningen..mitt favoritmoment.





Där har ni kort på mina älskade syskonbarn. Puss och hej <3


Stig
2009-01-04 / 22:45:42 / Allmänt

Nu har stig varit hos oss i typ 2 veckor, han är den mest hjärnslöa hund jag har träffat haha men han är min bebis.
Här är bilder från tiden i huset ;D


                                              
                                              
                                               
                                              
                                               

Mysigare hund får man leta efter <3

RSS 2.0