I valet och kvalet
2009-11-30 / 09:02:14 / Allmänt

Står nu här i det svåraste vägskälet ÄN SÅ LÄNGE, i mitt liv. Jag personligen har redan bestämt mig efter mycket eftertänksamhet och funderingar, inte bestämt mig för vad jag ska göra, utan för vad jag vill göra. Det handlar givetvis om något som varit rätt återkommande i bloggen, nämligen att flytta till Skåne.
 När fan ska man ta steget om man inte gör det nu?
Jag vill absolut inte bo kvar i Tyresö. INTE.
Jag tror innerst inne att jag skulle få det bra där.
Kommentera gärna inlägget!


Hellre ha de bra långt bort, än att ha ångest nära.




Mrs Pattinson
2009-11-24 / 00:16:18 / Allmänt

Jag DÖR!



Bli MIN sajaa!


Vad är det med folk?
2009-11-14 / 19:45:34 / Allmänt

Igår skulle jag ta det lungt och kolla på idol över ett glas vin hos min syrra, men NEJ. Jag och min kära sidekick Angelica valde att dra ut på krogen istället med Kenneth, Edling, Piskan och några till. Vi drog till Ängelen (?) I gamla stan, där hade vi iofs asroligt även fast vi va yngst på hela stället (:

Sen drog vi till Skeppsbar. Underbar personal. Rekomenaderar detta ställe STARKT Gästerna däremot....vad HÄNDE? Jag och min kusin kommer ut på dansgolvet och varenda brud sätter klorna i sin kille DIRR! Herregud, jag går inte ut för att ragga ELLER försöka stjäla din karl!

Sen var det en 40+ old hag som stod och dansade, och mitt i sina försök att vara lite "poppig", som hon säkert skulle ha uttryckt det, så drar hon Angelicas drink i golvet, det kan hända även den bästa MEN... det första hon göra är att komma fram å skrika; DET VAR INTE JAG, OKEJ?!...ehm jo det var du. Så skulle vi gå förbi för att gå till baren och beställa nytt. Då, hör och häpna, så råkar jag komma åt henne...och med råkar menar jag INTE med avsikt. Så hon gör ett tappert försök att putta mig med sina 0,25grams armar. Men är det inte lite VÄL att ta sig vatten över huvet att göra så på en tjej som har armar som mangelstockar? Så jag ger henne en knuff tillbaka så hon flög en liten bit. Som tur är var Angelica bra snabb och drog bort mig. Sen fick jag sura blickar hela kvällen, men de va det värt eftersom jag va så mycket snyggare OCH yngre än vad hon var.

Så min fråga till världen är...Vad är det för fel på folk?






Bittert..
2009-11-12 / 21:46:55 / Allmänt

Ja nu har det hänt en massa saker igen, inte en massaker utan en massa saker. Massaker är vad jag har lust att göra med min dator i skrivande stund, har påbörjat ett blogginlägg..blev ganska långt. NEJ nu ska ni får höra..vad tror ni datorn gör? Inte fortsätter den att fungera iallafall.....nej nej nej vi hänger oss speciellt när hon har musik på högsta volym JAAAAAA! Så nu är jag arg och bitter och hade tänkt skriva massa roliga saker men nu skiter jag i det, nu blir det bara några, eller en.

Dialogen om Tonys blomkålsöra han fått efter allt detta brottande han sysslar med på fritiden.

Jag: Määäh, ge mig en kanyl så kan jag dränera örat på dig..kan ju inte vara så svårt.
Tony: Ja jag har fan kanyler hemma..
Jag: VA?! Varför har du kanyler hemma??
Tony: Jag är bajare. *utan något vidare minspel*

Hahha!

Förresten ska jag tatuera in Aik någon stans, vet dock ej vart än. Tips kanske? Oförskämda tips tas inte på allvar....skriv dom gärna ändå ;D

Sen har jag träffat någon också.. men han får förbli en Någon ett tag till.



Personen på bilden har inget med dialogen att göra...däremot borde han dränera sitt öra.


RSS 2.0