Janhanna ♥
2008-11-25 / 13:07:57 / Allmänt

Vi har skrivit så många förklaringar på hur mycket vi betyder för varann så det räcker nu ;) eller...jag har redan skrivit allt som jag har velat att du ska veta så jag ska fatta mig kort.

Min allra bästa vän, finns alltid där när jag behöver henne.Hon är inte bara bäst och vacker, hon är MIN. Älskar dig ♥


Tråk
2008-11-24 / 15:07:06 / Allmänt

Då var det dags att färga håret igen, det jag köpte förra gången var ju såklart en TONING, så nu måste jag tona håret var och varannan vecka, men det är det värt.
Nu är det bara 7 dagar kvar till lfytten och ni anar inte hur mycket jag längtar!
Ska ta med mina homo-kissar Gregor och Astor också. Dom älskar varann haha gulligt..

I keep searching
Forever in your eyes
I'll be careful
But soon we will shine

And I will live today
And I will live tomorrow
No matter what is said or done
Even if its going wrong

Orkar inte skriva mer nu, skrev mest för sakens skull ;)
Puss och kram


Sliten
2008-11-17 / 23:52:32 / Allmänt

Kryssningen blev aslyckad, Utom att jag fick massa böter och mitt pass kvarhållet på båten...men men
Jag ska låta bilderna tala för sig själva...håll i hatten.
                                    

                                    
Våran granne luktade räka :S

                                      

                                      

                                      

Björnligan haha, fast det fattas en, fiffi?!

Andén kryssning
2008-11-13 / 17:36:14 / Allmänt

Måste bare berätta en rolig sak. Det är så att jag råkar ha en släkting som heter Mini Andén, som är supermodell i US and A och hon heter susanna egentligen, min mamma heter susanne. Det ringer non stop till oss mitt i nätterna och på våra mobiler i misslyckade försök att få tag på susanna. Min mamma är långt ifrån model och hon är så fruktansvärt dålig på engelska, (För er som inte känner min mamma så pratar hon väldigt speciellt, gammal söderböna som hon är) så när agenturerna ringer och vill boka intervjuver m.m så säger hon:

No, im not a model, my name is sussi and i work in scandic in the breakfast, and im big as a house.

Hahha det måste nästan höras.

Imorron blir det kryssning, va inte så taggad i början men nu jävlarrrr!
Sen ska man jobba dagen efter, fifan...hoppas båten sjunker.

Ha det så jättebra :D

Puss och kram <3

OBSERVERA att det bara är 3 livbåtar :S


Det går bra nu..
2008-11-10 / 13:19:57 / Allmänt

Nu är det mycke roliga saker som är på gång att hända. Närmast blir det då "Magaluf reunion"- kryssningen, ska bli hur kul som helst. Sen är det ju den efterlängtade flytten som äger rum den 1a dec, efter att ha skedat med lillebror i ett halvår känns det som en EVIGHET innan jag får flytta (:

Jag har börjat träffa någon. Någon som jag tycker mycket om. Och någon som får förbli en hemlighet ett tag till.

Och idag ska man jobba, yeeey. Har jag nämnt att jag älskar mitt jobb? Det gör jag iallafall, och det känns skönt att vara taggad att gå till jobbet.

Imorse blev jag så arg att jag blev tårögd. Jag är en inbiten rökare, det absolut första jag gör på morgonen är att stappla upp och röka, om jag inte gör det så blir min morgon ett helvete, inte bara för mig utan för dem övriga i hushållet..Jag skulle gå upp och röka min sista cigarett, den låg inte kvar där jag lämnat den och jag kände hur paniken började välla upp inom mig...samtidigt pratar jag med johanna i telefon och kan inte riktigt fokusera på vad hon säger för jag springer runt på ciggjakt. Hursomhelst så hittade jag den inte och det som störde mig mest var att ingen va hemma som jag kunde skälla på, INGEN, så nu sitter jag här och har allt inom mig haha. Så för lillebrors egna skull hoppas jag att han inte är hemma när jag kommer hem ikväll.

Ska fixa och trixa nu och sen köpa ännu mer RÖD hårfärg..grrr ;)
Puss och kram <3


Minnen
2008-11-07 / 13:29:58 / Allmänt

Jag låg och tänkte lite inatt när jag inte kunde sova, jag tänkte tillbaka på när jag och Alex bodde ihop och hur kul vi alltid hade. Vi hade alltid massa film och myskvällar och hade aldrig tråkigt, mycket sjuka och galna upptåg, vi va aldrig irriterade på varandra och kunde prata om allt. men dom dagarna är tyvärr förbi, det tåget har gått, det skeppet har seglat, den bron är bränd, vi har alltså satt vår sista potatis. ;)

Saknar Janhanna otroligt mkt också...vad hände med min bästaste bäste vän?Hitta ett trött kort iaf... See you in hell <3

Puss och kram


                                                                                        

Karma?
2008-11-05 / 15:01:50 / Allmänt

Jag har aldrig haft tur med något, mamma kallar mig olycksfågel och allt blir bara skit och pannkaka tillslut.
Men nu har turen vänt. Igår ringde Mia till mig och sa att jag fick ta över hennes lägenhet. jag blev såklart jätteglad och hade ett smile på läpparna hela långa vägen till jobbet, men en timma eller två efter att jag har kommit till jobbet ringer mamma och berättar att dom har ringt från HSB och att jag får ett förstahandskontrakt om jag vill. Vad är oddsen för det? har sökt lägenhet i typ ett år och så nu pang boom bara 2 på en gång, sjukt
så jag ska skriva kontrakt om 2 dagar, flyttar in den 1a december.
något bra har man nog gjort eftersom allt handlar om karma.WONDERBAR
Pusspuss <3


Vad hände?
2008-11-03 / 20:59:31 / Allmänt

Har varit helt slut idag, kan bero på att man har haft långledigt, så börjar man med ett helvetespass direkt man kommer tillbaka, men har ändå saknat jobbet och alla som finns där. Idag skulle jag passera blodpudding. Det gick inge bra. Slant med mixern och vips, såg det ut som att någon hade bajsat mig i ansiktet, äckligt. Nu blir det rätt så mkt jobb i veckan, men på onsdag blir det karaoke på curres som vanligt =)
Man märker att man hänger för mycket på ett ställe när man har intärnskämt med personalen haha, då är det illa.
Nej nu ska jag gå och lägga mig i ett jävla bad.

Puss och kram 

OBS Inte jag på bilden! och SÅ äckligt såg det inte ut ;)



If i could turn back time
2008-11-01 / 13:03:33 / Allmänt

Så skulle jag definitivt inte dricka som jag gjorde igår, vaknade kl 11 och kom på att jag ska jobba idag, INTE okej.
Mår horhus som vanligt på bakfyllan men det va fruktansvärt kul igår. Eftersom alla trött-fior drog hem och skulle lägga sig när klockan bara var barnet, så drog jag och angie till Patricia. Hade aldrig varit där men det va verkligen kul , lite mycket technomusik dock. Nu mina vänner, hör och häpna så ska jag ta det lungt ända fram till kryssnignen, visserligen är det inte så långt kvar, ska bara sova och träna. Mitt kaloriintag senaste 2 veckorna har varit groteskt, öl är ett gift! ;)
Nej nu ska jag ta mina darriga händer och mitt ansikte som ser ut att vara ett frystorkat same-ansikte, och börja göra mig iordning för another day at the office!

Tjingeling <3




RSS 2.0