Utgång och arga tanter
2008-10-31 / 13:53:35 / Allmänt

Ikväll ska jag, angie och babi gå ut med grapparna vi bodde bredvid på hotellet på Magaluf. Hur kul som helst..har en svag känsla av att det kommer spåra ur lite haha, det gör gärna det när jag och angie går ut tilsammans . Skönt iaf att dom e lika sjuka som oss, eller ja, dom förstod våran humor iallafall....lite.

Jag var med morsan och handlade på konsum nu på förmiddagen och det var rena rama hysterin! Majoriteten var mellan 70 och döden, jag blir galen!! Visserligen har väl dom också rätt att handla men dom behöver inte slå sig fram för det? Hade dom bara varit trevliga hade jag gärna släppt dom före i kön, utan tvekan men när dom knuffas och kör på en med rullen då rinner bägaren över.

Jag: Men om du tar och lugnar dig så ska du se att du kommer faktiskt komma fram.
Tant: Men om du inte stod i vägen skulle jag redan varit framme.

Det slog mig att hon faktiskt har en poäng, sen stod jag och funderade lite snabbt om jag skulle fortsätta och dra det hela till absurdum, men det kändes inte som att det var värt det, om 5 år så slipper jag någonsin möta på den där bittra kärringen igen, så jag bjöd på det.

Nu ska jag rensa min garderob som består av massor med kartonger, flyttade hem igen förra julen och har fortfarande inte packat upp, "jag ska ändå inte bo här så länge" haha men nu är det dags!

Puss och kram



Bakfylla och nerverna på utsidan
2008-10-30 / 22:36:37 / Allmänt

Idag har varit den bästa dagen på länge.
Vaknade av att min syster ringer och väcker mig med skrikande ungar i bakgrunden;
Syrran: ömh...är du också bakfull idag?
Jag: Låt mig känna efter.....AA , SÅ IN ÅT HELVETE, fan.
Syrran: JA nu måste jag skälla ut jörgen för alla goda drinkar igår.
Jag: Gör det. *klick*

Sen har jag gått och mått horhus hela dagen. Så jag skrev till en av mina pärlor André och bad honom komma över och glo film eller något eftersom att jag får spasmer av att vara ensam på bakfyllan. Det finns inget mysigare när man är bakfull än att bara ligga i sängen i mjukiskläder och bara lyssna på regnet utanför! =)

Jag blev lite hungrig och bestämde mig för att koka 2 ägg, så jag fixar allt som ska fixas när man kokar ägg, sen går jag tillbaka in på rummet, efter en (1)  timme och 10 min kommer jag på att det faktiskt var någonting jag höll på med, jomenvisst, ÄGGEN. Jag har aldrig sett ägg med 3e gradens brännskador!

Nog om ägg, för ca 2 timmar sen bestämde jag mig för att lägga mig i ett skumbad med levande ljus i hela badrummet och dricka rödvin och bara ha en stund för mig själv, underbart, fixade med hårinpackning och bara lät tankarna snurra runt i huvet på mig och vilken underbar känsla av att bara vara.! Man blir ju en helt ny människa. Puss puss <3


Träning och Långa nätter.
2008-10-29 / 16:22:52 / Allmänt

Varför är det alltid på nätterna som tankarna kommer krypandes?
Det är nästan så man får ångest, och den ena tanken leder till den andra och det finns ingen hejd.
Med riska för att låta lite dramatisk så undrar jag verkligen vart mitt liv är på väg, kommer jag vara ensam hela livet?
Det som man har klängt fast vid så länge är äntligen släppt, och jag undrar, vart ska jag ta vägen nu...det känns som att allting flyter på som det ska, jobbet, lägenhet vänner ekonomi och träningen men det är likt förbannat något som saknas.
Allting löser sig nog när jag har flyttat får vi hoppas.
Nej, stå och trampa vatten är inget kul.

Det som inte dödar, det härdar.



Du vet vem du är
2008-10-28 / 16:59:27 / Allmänt

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.




Party Party
2008-10-25 / 15:32:09 / Allmänt

Igår var det en händelserik afton. Först var jag på ett s.k sexparty, det innebär att man sitter ett gäng tjejer, dricke vin och sånt som tjejer gärna gör, sen kommer det dit en "Lustkonsult" som visar upp massa olika lustsaker. Det var a hell of a smörgåsbord kan jag säga. Efter en del inhandlande var det dags att springa till bussen in mot stan och möta upp jobbarkompisarna för en kväll på stan.

Vi var på stället Underbara bar på söder, jag hade aldrig varit där men det va helt okej faktiskt, vi hade jättetrevligt och drack och jag som inte har druckit på jättelänge blev såklart kalasfull. Det syntes inte alls på mig, men oj vad fel folk hade, efter en lång och snurrig taxiresa hem, kom jag in i porten och för ett ögonblick fick jag en snilleblixt, att "tjyvplinga" på min underbara granne Andrés, men sen tänkte jag efter lite och kom fram till att det va en helt onödig gest. Så jag snubblade mig upp för trappan och stog 5 min och försökte få in nyckeln i dörren. Finns det något mer störande än när hjärnan är med men inte kroppen?!

Jag rasade in i brorsans rum och mummlade något om någon kedja, varpå han förstod att jag inte var kapabel att ta av mig skorna, så han gjorde det. Sen tog det inte lång tid förrn jag hälsade på urban. Sen somnade jag på min lillebrors säng, med jacka och allt och sov hela natten.
Nu ska jag gå och gosa ner mig i sängen och glo på tv eller film.

Summan av kardemumman är då att, det var en jättetrevlig kväll, dock lite överförfriskad.

Puss och kram


                                               

Hrm hrm...
2008-10-24 / 16:18:40 / Allmänt

Här nedanför kommer ett utkast på  olika saker som stör mig min annars ack så fridfulla vardag.

Dörrvakter, speciellt han på kickis.
- Tyvärr men vi har 20års gräns här
- Jaha, men min 18åriga polare står ju och hänger av jackan i garderoben...
- (en massa ljud i stil med "hmm ehh aa ehh öhh ass aa") Nä
- Jo...
- Aha, då måste jag ha kollat fel
- Men varför tar du ett leg. och kollar på det i fem sekunder, kollar på personen som gav det och sen på bilden igen om du ändå inte kan läsa?
- Nu lugnar du ner dig !!
- Jag i väldigt lugn...jag vill bara ifrågasätta ditt arbete.

Vid det här laget kommer hans vaktkollega (som förmodligen tröttnade på skolan fjärde året han gick om femman)och säger "Jag har rätt att skicka dig 500 meter härifrån"
Tanken att sitta inne i nåra år för dubbelmord kändes helt plötsligt inte så avlägsen. Men jag höll mig lugn.
Jag gick tillbaka till den första vakten efter att ha förklarat för idiot nr2 att jag bara vill disskutera händelsen. Som sagt så gick jag tillbaka till den första "vakten" och bad om ursäkt om jag hade varit elak (en viss sarkasm kan ha legat i tonen). Återigen sa jag vänligt "ni måste ju ha samma regler för alla som ska komma in, annars kan det bli snack om disskriminering och sånna saker". Då säger vakten, håll i er nu, och i hatten också "Jag tänker inte prata med dig".

Det är då man förstår att hissen inte går hela vägen upp, och att han förmodligen inte hade så mycket att välja på när han blev erbjuden vakttjänsten.
För jag anser nog att det ligger i vaktens intresse att tjäna pengar, och det gör man med nöjda gäster och god service. Hade han bett om ursäkt och sagt att han gjort ett misstag (antingen med att jag inte fick komma in, eller att andra i min ålder hade lyckats komma in) hade det varit lugnt. Men nu tänker jag aldrig mer gå dit.

Tro nu inte att jag är en vakthatare av något slag, uppskattar deras jobb..detta var alltså ett rötägg, och sånna finns precis överallt, i alla arbeten!

Handsfree
2008-10-24 / 16:17:19 / Allmänt

Nu ska vi nämligen behandla fenomenet "Handsfree", och vuxnas sätt att tolka det på.
 För det är tydligen inte så självklart för alla. Det jag menar med det är att många i generationen 40+ tror att hansfree är något man har för att kunna titta på mobilskärmen samtidigt som man pratar.
Javisst!! det är ju jätte bra om man har glömt bort vem man pratar med. Men nog måste meningen med den lilla 149 kronors uppfinningen vara just att slippa hålla i mobilen när man pratar...eller..?

Hur oftarser man inte en "käck" dam på 40 bast som tittar ner på displayen samtidigt som dom med andra handen håller den lilla micken intryckt i munnen som en nybakad snus?!
 eller ännu värre; Nån som står med mobilen i ena handen (såklart, vart annars? huh) och sen har dom faktiskt andra handen ledig! men... istället har dom dragit sladden från ena örat, ner förbi munnen för att sedan göra en 180 graders sväng runt adra örat för att hålla micken precis exakt mot munnen.

Tror ni inte att dom hör va ni säger om nu micken skulle hänga ner från örat med ett behagligt avstånd på ca en decimiter från munnen? eller säger du så viktiga saker att det absolut inte får missförstås, eller är alla era vänner halvdöva? om dom nu är det gissar jag på att det är NI "handsfree" missbrukare som orsakat detta, det kan inte vara bra för öronen att lyssna på någon som har en fullt fungerande mick 000.1 mm från svalget...

SKÄRPNING helvete..

Då ska vi se.
2008-10-24 / 16:07:27 / Allmänt

Har inte bloggat på ett tag nu, har glömt lösen på alla mina bloggar, så nu skiter jag i det. nu har jag samma lösen till alla istället.
Ska börja med att tala om att jag färgade mitt hår idag!
Från äckel-konstig-brun till super-porrigt-rött.
Underbart, blev mycket nöjd.

Satt idag och längtade tillbaka lite grann till Magaluf, och hittade såklart en del trötta bilder, som kommer här     
jagvad som händer bakom mig, vill bara inte se och bli bländad.      
                                     

Undrar om jag inte skäms lite? Tycker nog att det ser så ut, eller så är jag bara solbränd.
Ska förövrigt på en Magaluf reunion den 14-16 nov. Ska bli grymt kul, så har vi alla 4 köpt likadana bakiströjor, men dom får ni se när

RSS 2.0