Kryssningen
2009-02-20 / 09:21:56 / Allmänt

Jahapp, det var den kryssningen det...inte lika röjig som jag hade hoppats, kan ha något att gör med att mor min var med. Men ack så kul vi hade Så snart är det dags för nästa kryssning med jobbet, ska också bli sjukt kul. Här kommer lite trötta bilder. =)
                                                                   
                                              
                                           
                                          

Inte nog med det så var vi hemma hos stoffe på alla <3 dag.. det såg ut såhär typ...

                                          

Sen på söndagen när man vaknade upp efter 2 dagars oavbrutet alkoholintag och mådde så horhus att man ville ta bort sig själv så ringde Angie...då vare bara påre igen. 1liter vodka och 2 plattor bärs. Mycket dumt gjort.

                                             
                                            

Tjaa det var väl allt för idag. Tadaa!

<3

Personlighetsklyvning DELUXE
2009-02-08 / 16:00:40 / Allmänt

Jag och min kusin beslöt oss för att gå ut igår, och det gjorde vi.
 Efter några bärs och champagne så dansade vi och hade kul, som sig bör en lördagkväll.
Lyckan sprack dessvärre ganska snart när jag ser min väska (som jag hade lämnat över till en killkompis när vi dansade.) Flyga ut på dansgolvet. jag går och plockar upp min väska och går fram till tjejen som kickade ut den på golvet.
Allt va lungt och hon bad om ursäkt så jag återgick till dansandet utan att besväras mer av detta.
Efter ca en timme hade jag glömt hela situationen då jag står och röker ute, då kommer hon fram till mig och frågar skrikandes vad fan min väska har för problem?! Jag började skratta åt formuleringen att min väska skulle ha haft problem med henne, och då skulle hon sparka in ansiktet på mig..men avstod.
 Jag går in och lämnar detta bakom mig. Efter ca en halvtimme kommer den där manhaftiga halvtransan fram och drar mig i håret bakifrån! Alla vet att man inte gör så, ska man slåss så gör man det med nävarna och rycker inte i någons hår som en 14 åring, så jag vänder mig om och får in ett klockrent slag och ett halvdant. Sen avbröt folk oss och jag fortsatte dansa.
 När man blivit golvad en gång så skäms man, man fortsätter inte. Joda det gjorde hon. men jag orkade inte med att höra hennes små terrierliknande kommentarer så jag drog på mig lurarna och började vandra min diable march hemmåt.
You should be ashamed of yourself woman!
The end.


Och för att hon ska skämmas detsomer över hur hon betedde sig igår så ska jag lägga upp en bild på henne.



......


Kryssnignen
2009-02-06 / 13:53:03 / Allmänt

Glömde ju informera att det är en kryssning på gång också :D
Fre den 13:e bär det av till....andra sidan havet.
Ska bli sjuukt kul, åker med mamma moster kusinerna Angie och Amanda, angelicas kompisar piskan och kenneth, och min systers mans lillebror Farbror Jimmy.
Bilder från den trippen kommer...tro mig :D

Nu ska jag åka till jobbet. Tjingeling



                                          

Ikea
2009-02-06 / 13:41:10 / Allmänt

I lördags vaknade jag och min granne Carro upp i min säng och kände direkt vad vi hade gjort igår...druckit hejdlöst alltså. Båda två började skratta åt att den andra såg så jävla bakis ut, tills det kom strålande värkar i huvudet, då slutade vi. Efter en stunds apati kläcker hon ur sig att hon ska minsann till IKEA idag och handla säng med sin svåger och systerdotter, ville jag följa med?
 Egentligen inte men eftersom allting redan va så jävligt och inte kunde bli värre än var det var så beslöt jag mig för att följa med min vän. På motorvägen säger hennes svåger stefan; Jaha..ska det bli kul att gå på IKEA och vara bakfull såhär på löningshelgen..? - NEEEEEJ!! Hur kunde jag inte ha tänkt på det.?! Vi kom dit iallafall och jag kände på en gång att det här va en dag från helvetet, men jag bet ihop.



 En sak som var otroligt rolig var att Carros systerdotter elin som är 4 år bar carros inköpslista som bestod av ett sånt därt papper som finns vid varenda säng så att man skall kunna läsa om sängen, och carro hade då skrivit upp allt som skulle handlas på baksidan av detta papper. Så kommer elin och riktigt lyser när hon säger: Tadaaa moster, jag la tillbaka den, bra va? observera att vi hade gått runt ett tag. hahah

Sen såg vi en söt Björn gustvasson med bihang som var och handlade.
När vi sat utanför och väntade på att stefan skulle hämta bilen sa jag: Nejdu carro, när jag kommer hem ska jag skriva ett brav till liemannen och fråga vad det är som tagit honom sån jävla tid, och när han hade tänkt dyka upp, eftersom det var ett ypperligt tillfälle för honom att hämta mig där jag satt bakfull i kylan på IKEA, en löningshelg.
Puss och kraam

RSS 2.0