Arg dåra
2008-12-23 / 02:48:39 / Allmänt

Är det mitt fel att min granne inte har fått kuk de senaste 20 åren? nej det är det inte men jag får likt förbannat lida. Jag ska fatta mig kort om varför jag skriver just nu.
Vi beslöt oss för att gå och handla och samtidigt ta med oss hunden och rasta honom för kvällen. När vi kommer tillbaka ligger det en arg liten lapp på golvet och morrar oss i nyllet. På lappen stod med en handstil som bara en mor kan älska ; " Hör musik. Såg folk gå in. Att ni ej öppnar hjälper ej då det inkommit samtal till störningsjour. 2:a gången på kort tid, ett tips till digom du inte vill bli hemlös är att ha festen någon annanstans. Om det kommer in fler samtal under natten kommer vi hänvisa till polis."

Då undrar jag förstås vem som har gått in i vår lägenhet under tiden vi va på statoil och handlade och va ute med hunden? Känns lite obehagligt tycker jag..

Maken till horkärring/horgubbe får man fan leta efter. En jävla satans glosögda svinpälskärring från helvetet är vad hon är!!! och ful är hon säkert också. Jag bad min karl gå upp och ge tanten ett nyp men det ville han inte gå med på... :/






Vad hände?
2008-12-18 / 03:24:13 / Allmänt

Den Isabelle jag kände förr va inte alls som idag, Den jag var för bara ett år sen har totalt försvunnit. Då var jag en självständig tjej med skinn på näsan som levde livet som man bör, nu är jag den som jag alltid har sagt att jag aldrig skulle bli. Den som utåt håller skenet uppe, den som aldrig är arg och aldrig ledsen.
Det värsta är att inte bara mina vänner märker det, utan även jag och jag tänker hela tiden att jag ska ta mig i kragen och inte ta skit..men vad händer? JO det ska jag berätta, Jonet isabelle håller låg profil och tar skit och sätter sig själv i underläge. jag vet fanimej inte vad det är med mig längre...håller man på att brytas ner kanske? Har inte en aning men en sak vet jag...Det kommer att gå käpprätt åt helvete om jag inte börjar visa vart jag står. Så det så.

I'm having nightmares all the time,
for reasons I cant find
It's getting darker now,
But, I wont close my eyes


Tatueringen
2008-12-17 / 17:30:10 / Allmänt

                                         


Här är min tatuering på underarmen som som min man har gjort, och som för övrigt gjorde pissfittaont, =)
Men fin blev den. Tack hjärtat <3

Patriken
2008-12-12 / 02:03:55 / Allmänt

Här är min man <3




Lyan
2008-12-10 / 12:16:54 / Allmänt

Nu var det ett tag sen man  skrev här, har varit upptagen med flytten och allt, joda det har gått bra minsann, väntar bara på soffan och en stor tv, det är inte så poppis att sitt och glo på en trött liten 14" hahha. Den är jättefin, lyan alltså, men tapeterna är horibla..undrar egentligen vad dom tänkte när dom valde tapeter...kanske dom tänkte att dom vill lära ungdomar att lära sig tapetsera? inte vet jag men jag tänker måla över istället moaha

Fick mitt nya schema inför december här för någon dag sen, är ledig typ 4 dagar på hela jävla månaden'!
INTE okej. Men det blir ju pengar iaf..

Fan vad jag saknar gamla tider med mina vänner, känns som att alla har sitt och även jag..men dom få man har kvar är dom som förmodligen kommer stanna för alltid, förhoppningsvis ;)

Har inget kul att berätta heller som vanligt haha

Ha det bra mina vänner! :)
Puss och kram


RSS 2.0