Helt sjukt.
2010-09-30 / 01:40:15 / Allmänt

Fiskarna 19 feb - 20 mars

"Fiskarnas stjärnbild blir den sista i djurkretsen. De som föds i Fiskarnas tecken spås en god framtid. Genom målmedvetenhet når de långt i livet, blir berömda och hedrade. De blir ofta författare, konstnärer eller vetenskapsmän. Stjärnbilden spår rikedom och långa resor. Fiskarna har stark vilja, de är kloka men något ombytliga. En inre oro driver dem ständigt vidare. De är inte direkt elaka men ofta spydiga och högdragna. De älskar sällskapsliv och uppskattar god mat och dryck. De är utåtriktade men innerst inne har de anlag för pessimism. De lever ett oklanderligt liv. Redan i tidig ungdom kommer de ut i förvärvslivet. De förutspås två äktenskap. Slitningar kan förutses. Barnen antas lämna hemmet rätt tidigt. Sjukdomar hotar men blir kortvariga och lindriga. Stjärnbilden ger en balansgång mellan saktmodigt och hett temperament men även anlag för nervositet."

Element: Vatten

Passar bäst ihop med: Kräftor och skorpioner.

Bra egenskaper: De är jättesnälla och trevliga och upplevs av många som en jättebra vän. De är lätta att prata med.

Dåliga egenskaper: För snäll och lever i en drömvärld. De kan vara lättlurade och dessutom är det det tecknet som löper störst risk för att bli alkoholist eller hamna i nåt annat beroende. De har dåligt tålamod och är morgontrötta.

Intressen: Sova, umgås, festa och kreativa saker som pyssel, måla, webbdesign m.m..

Favoritfärg: Blå och grön

 

 

Ni som känner mig måste kommentera detta och säga hur bra det stämmer!


Säga vad man vill..
2010-09-30 / 00:57:15 / Allmänt

Men jag tycker synd om Jimmie Åkesson
Han står alltid ensam och får ta massa skit, och jag är faschinerad över att han gör det också.
Han har svar på alla dryga och nedlåtande frågor han får.
Jag har svårt att inte tycka om honom.


För ni är Djurgårdsjävlar!
2010-09-28 / 23:01:14 / Allmänt

Tack, era jävla horor för att ni har förstört min kväll.
Jag är sjuk, har feberfrossa och ont i halsen, då hör jag till min inte alltför stora förtjusning, årets ståhej en bit bort i tunnelbanevagnen, och inte nog med att jag står och inte bara trängs med, utan även blir kvävd i en Djurgårds-mans armhåla som osar av svett och sprit, så hör jag alltså detta...Djurgårdstramsor.

Det som störde mig näst mest var att jag verkade vara den ENDA icke-djurgårdare i denna vagn. Jag kände mig ensam. Jag önskade att någon skulle ringa så alla i vagnen hade fått höra min ringsignal som råkar vara
"Å vi är AIK".
Crap...

Det som störde mig MEST va alla jävla småbarn som va alltifrån 11 upp till 15 som sprang runt och skulle leka huliganer.
Snälla små varelser, ni ska vara hemma och borsta tänderna vid den här tiden, ni kan inte ens skrika utan att bli flammiga i ansiktet, rösten sviker er, och TRO mig..det finns ingenting jag hellre INTE vill höra än en moppepojke som skriker ramsor dom snott från AIK, springer runt och lådsas-slåss med varandra och kallar varandra för fitta med era fortfarande målbrottsröster och rödflammiga ansikten.

Än en gång får man skämmas för att vara människa.

Är det något jag glömt nu?

JUSTE!


5-2

Era jävla sänken.





Nydligen inköpt
2010-09-16 / 03:39:51 / Allmänt

Töjde från 8 till 10 idag!
Lovely..men nu får de vara nog.



Tjuusigt!

Pusselipuss

Nu är det dags.
2010-09-14 / 01:40:20 / Allmänt

Nu jävlar ska det bli av! Inge mer tjockis för min del inte...hoppas vi på.
Jag ska börja köra en diet, en hemlig sådan...och funkar den så ska jag absolut lägga upp den här så ni andra kan följa den.
Det är en diet som tar 2 veckor, och man går ner 7-20kg beroende på hur väl man följer den, och med min trötta förbränning så vill jag höra jubel om jag lyckas med 7kg...
Bli dock inte förvånade om jag redan efter max en vecka lägger ner skiter och återgår till mitt hattiga "äter-ibland, ibland inte"-mönster.

Nu jävlar ska det försökas så klockorna stannar!
Känner mig sjukt taggad, men såklart...imorgon är en annan dag ;D

Jag kommer skriva från dag 1, får se när man kan pipa iväg och handla alla finurliga ingredienser så man kan sparka igång helvetet.


Något av det dummaste jag har hört.
2010-09-02 / 00:03:28 / Allmänt

-"Det faller sig naturligt att en potentiellt farlig hund skapar mer otrygghet i ett flerbostadshus där människor delar trappuppgång och innergård än vad samma hund gör ute på till exempel en bondgård." - Mats Odell (KD)

Alla hundar är potentiellt farliga! Skillnaden är att dom utav handväske-storlek inte är fullt så starka som en stor hund, och det är även därför dom flesta med stora hundar har BRA mycket bättre pli på sina hundar.

Förbjud småhundar som skäller så mycket och ettrigt att jag vill placera foten under magen på dom och sula iväg dom så dom flyger in i nästa vecka istället, men se där...plötsligt blev jag potentiellt farlig också...illa.

Det börjar skrämma mig att vi lever i en så förbannat efterbliven värld.

Jävla idioter....


Skumt
2010-09-01 / 05:31:06 / Allmänt

Mår helskumt i kroppen, känns som gelé när jag går, och är pirrig och lite nervös...är det ångest på gång kanske?
Tror så. inge vidare skoj. Tur man är på G hem snart så man inte bryter ihop här i ensamheten :P

Hem och skeda med mannen i mitt liv, han som alltid myser med en, pussar på en och aldrig är arg på en. Han som vill vara med överallt och hjälpa till med precis ALLT. Han som har så mycket knäppa och roliga saker för sig.

Mitt älskade älskade hjärta Tengil. <3
Hur kan man älska ett djur så mycket?
Jag älskar honom så mycket att jag redan saknar honom.






Tengil och Brorsan Bonzo






Puss

RSS 2.0