Nu ni.
2010-06-22 / 05:46:42 / Allmänt

Nu måste jag bara få låta bitteheten komma fram, känner att jag behöver spy lite galla på allt och inget!

För det första..vad är det med tjejer att tro att jag vill stjäla deras killar?! VA?
Hade jag velat ha din snubbe hade jag redan haft honom, comprende?

För det andra..Jag åker tunnelbana med min hund, han sitter bredvid mig på sätet, på en filt självklart. Och folk sitter och blänger och ser ut som att dom ska kräkas, wtf?

För det tredje..Folk som ska envisas med att TJATA, whats up with that? Säger man ja jag ska göra det strax, då menar man nog, ja jag ska göra det strax..hade jag velat att du sa till mig en gång till så hade jag bett om en extra genomgång, TACK på förhand.

För det fjärde
..DRAMA, jag hatar drama. Killar är fan så mycket mer dramatiska än tjejer, tänker dock inte ta upp ett exempel då någon möjligen kommer att känna sig utpekad, och DET vore ju förfärligt.

För det femte..Respektlösa människor, kan ni ? När jag har jobbat hela natten, och är på väg hem..då jag är trött, möjligen svettas en smula och vill INTE, jag repeterar INTE sitta och höra hur mycket du uppskattade din frukost imorse när du gick upp, eller hur glad du va när du vaknade att det va en ny dag. Nej jag skulle uppskatta mer om folk satt och beklagade sig. DET gillar vi.

Skepp och hoj!


Något står ju inte rätt till...
2010-06-08 / 00:18:48 / Allmänt

Jag och min kära Sophie har något för oss att inte vara som alla andra, när folk är seriösa och försöker göra rätt för sig...då sabbar vi situationen.
Vi var på bröllop igår, och Nickan va tvungen att sitta emellan oss i kyrkan för vi kan knappt titta på varandra utan att det brister.
Så det slutade med att vi fick skrattanfall i kyrkan, som tur var innan själva ceremonin, inte nog med det så när vi sitter och äter bröllopsmiddag så händer det igen! Så vi fick gå ut i omgångar och hålla blicken i taket.

Så jävla oseriösa! Ska de va så svårt?

Ett annat exempel var när vi för nåt år sen pluggade till undersköterskor på comvux, när våra flitiga klasskamrater utförde uppgiften som man skulle, så hade jag och Sophie annat för oss.....





MÖÖÖH!

Vila i frid Magnus Kandelberg <3
2010-06-07 / 23:21:15 / Allmänt

Detta inlägg vill jag tillägna Mange och hans familj.
Saknar dig vännen, du finns i mina tankar och kommer aldrig glömma hur kul vi hade.
Du fick nog dom flesta att le.
Känns helt förjävligt att man inte kommer träffa dig mer.

"Den gudarna saknar och älskar, dör ung"

<3









RSS 2.0