Impad som bara den!
2009-09-23 / 21:12:07 / Allmänt

Imorse när jag kom till jobbet så möttes jag av det bästa som har hänt på länge. G4S blev rånat! JAg är vanligtvis emot rån och sånt iochmed att det ofta blir traumatiska påföljder för civilpersonerna i det hela, men var det någon som blev skadad? NEJ!

Så sjukt välplanerat och detaljrikt som dett var, ähh jag blev mållös. Är man så genialisk, då ska man fan vara rik också. Det är nästan så man hoppas att dom kommer undan. They are living the dream...än så länge.
Dom är nog mina nya idoler.
Way to go guys!


Kärlek <3
2009-09-22 / 23:55:32 / Allmänt

Nu sitter jag återigen här och en sak har slagit mig väldigt hårt denna varma septemberkväll.
Vi har växt upp ihop, och är fortfarande lika nära, om inte närmre. Man vet att man är riktiga vänner när man inte behöver säga ett ord till varann, vi kan bara sitta och glo...bara finnas där där varann. Det är bra att jag har några faktiskt...väldigt bra.
Och det finns 3 stycken som jag har det där med...Angelica, Janhanna och Carro. Dom tre betyder så otroligt mycket för mig. Mest om inte annat.

Det finns inte ens ord att beskriva den känslan man har när man bara älskar några så mycket, att det gör ont.
När dom är ledsna blir man själv ledsen, och när dom blir arga så blir man själv arg. Och visst det kan väl hända att man blir även om det inte är någon man känner så bra, men det jag pratar om är så mycket mer.

Jag vet att jag kan ringa dom mitt i natten om det har hänt något, om man är ledsen eller så...och dom lyssnar, finns där och ger råd. Jag har faktiskt inte en aning om hur jag skulle klara allting utan er. Det är allt från att välja färg på nagellacket, hårfärg till kärleksprblem, och dom är aldrig roliga.
Vi har upplevt jobbiga stunder, och bra stunder..Förhoppningsvis går jag igenom resterande stunder med er vid min sida.
 
Jag har inte många vänner jag skulle dö för, men för er skulle jag det.

För ni är det finaste jag har..

 


Här kommer en rad sjuka grejer!
2009-09-16 / 18:21:12 / Allmänt


1. Ni får se efter själva men jag tycker att den är SJUKT rolig, satt och skrattade mig harmynt här hemma SJÄLV när jag såg den haha
http://www.youtube.com/watch?v=2jd9zJ8ewl4

2. När jag sitter här vid min dator i köket så tittar jag ut en sekund för jag ser något i ögonvrån, och till min onda och otroligt vridna fasa ser jag en flicka som är ute och går med sin undulat, ni läste rätt. Ungfan hade tatt någon form av snöre och knytit runt halsen på pippin och gick runt med på gården. SICK hahaha

3. Precis när jag hade fått en briljant idé att jag skulle ha två hål i tungan istället för ett så pratade jag dom kommande dagarna som Sid i Ice Age, vilket mina nära och kära tyckte var mycket roligt. Observera poängen nu, sen några dagar efter att dom har haft kul på min bekostnad så ska jag städa av lite hemma och vem står på mitt vardagsrumsbord om inte Sid i egen hög perosn. Och det sjuka är att jag inte har den blekaste susning om vart fan den kommer ifrån! Btw så hjälpte min vän Sidney mig att spåra att den kommer från början ifrån Mc´Donalds. SidfrossaIf you ask me, i would say its destiny!


                                       


{\o/} Stig {\o/}
2009-09-15 / 02:36:35 / Allmänt

Då var det dags att ta farväl av en av världens underbaraste hund. Stig.Han var verkligen underbar. Här nedan kommer lite bilder från när han bodde med mig och Patrik.

Vila i frid Stigge









Jag tror att NÅN är en Bitterfitta ikväll?
2009-09-02 / 23:55:02 / Allmänt

Takida, spela bra gjorde ni, såg bra ut gjorde ni, men hur mågna låtar spelade ni? 3 låtar! Det va ju ingenting. Sen vet ju inte jag vad som ligger bakom men ni kunde ju iallafall ha spelat dom mest kända låtarna, döm icke jag känner till alla låtar men hade ni spelat t.ex Jaded eller Curly sue hade the crowd went wild kan jag säga!

Nog om det, när jag stod där och väntade en timme innan på att dom skulle hoppa upp på scen och starta så stod jag och Denize där och vi var bokstavligt talat omringade av Glajjpajjer, Nördar och Kärringar! Jag skojjar inte, så stod det en tjej framför mig som försökte se söt ut HELA tiden med sina 3cm tjocka glas i bågarna. jag blev så arg. Och inte nog med det, så är det någon i min närhet som inte hade tvättat Fiffi på ett tag också så de va inte långt ifrån ett näsblod vill jag lova.

När jag och Denize bestämmer oss för att åka hem, nog irriterade och båda två på ASdåligt humör så missar hon sista steget i trappan och snubblar ner mot marken. och vet ni vad? Jag fick skratta haha.
Ähh vi tog två groggar på hennes balkong och diskuterade vad som kommer att utplåna människan och vi kom fram till att det kommer komma en bakterie som muteras och dödar oss. När jag väl kommer hem och ska kasta mig i sängen och verkligen duna så har mina kära katter röjt som aldrig förr...åååh va mysigt.
Och för att allt ska bli ännumer jävligt så pratade jag med "Honom" om vad som händer och varför allt blev som det blev i helgen.

STRÅLANDE!

Så ledsna var vi, vissa mer än andra. Haha


Takida
2009-09-02 / 03:44:08 / Allmänt

Glömde ju helt bort att jag ska på en spelning med Takida imorron. Dom är ju inte dåligt snygga iallafall inte mitten Takidan...och rösten sen. Kan hända att det poppar upp stalkertendenser när jag ändå redan har grabbarna så nära menar jag ;D


Tragiskt
2009-09-02 / 02:59:46 / Allmänt

Igår när jag satt framför datorn bestämde jag mig för att gå och nanna kudde, när jag på något konstigt vänster hade klickat mig in på en tjejs blogg som jag bara inte kunde sluta läsa. Inte för att det stod något som helst av värde, utan för att den var så otroligt menlös. Ordet menlös räcker liksom ändå inte till på någe vis. Förstår ni att dessa meningslösa bloggar blir sponsrade?! Sponsra mig så ska ni allt få nåt smaskigt att läsa haha

Jag sitter inte och säger att min blogg är något jävla special men jag skriver iallafalla om något, om det har hänt något. Jag kan sitta ibland och läsa igenom min blogg och minnas hur jag kände när jag skrev det jag skrev, men hur ska man minnas något så jävla ointressant som "Här är dagens outfit, mm de va typ det...mm".

 Sen är det en jävla skillnad om man nu någon gång verkligen har en outfit som man tycker att man har lyckats med, eller om man bloggar om mode. Men inte om man slänger på sig ett par trötta leggings från h&m och en jävla trasa till linne på det....och just det, "Skorna är från Nike".

Då när jag sitter inne på denna usla ursäkt till blogg så slår det mig, att hur gammal kan den här lilla tösen vara? Själv tippade jag på 13 år. Men människan är 18 ÅR! Här nedan kommer en typiskt trött "Dagen outfit"

och NEJ kära lilla vän jag är inte avundsjuk


Men det som är mest tragiskt är att jag lägger ner tid på att blogga om det. ;D




Tjejen på bilden va INTE den blogg jag störde mig så otroligt på, men dock har hon ju faktiskt en "Dagen outfit"
Skepp ohoj


RSS 2.0