Tengil <3
2010-03-30 / 23:05:07 / Allmänt

Har ju helt glömt bort att hålla er uppdaterade med hur det går för min lilla hundvalp som inte är så liten längre..
Här kommer lite bilder på världens finaste, duktigaste och lydigaste hund! <3





Puss


Nu ni!
2010-03-30 / 18:33:01 / Allmänt

Nu har jag ju inte bloggat på huuuuuuuur länge som helst, så nu kommer en shitload med både spännande och mindre intressanta saker som har försigått i mitt liv på senaste.

Vi kan ju börja med Thailandsresan.
Underbart att få komma iväg och ta det lungt i värmen, det som inte var så underbart var att mina pengar tog slut efter första veckan, men men shit happends when you party naked lixom. Det bästa av allt var att jag var med min bästaste vän Janhanna. Vi hade 2 veckor med spekuleringar och teorier om ALLT! Vi valde att kalla största delen av vår semester för "Analysera mera", för det va precis vad vi gjorde. Tack för att du höll min hand och lugnade mig när vi flög och alla andra skreattade HAHHA <3 Körde en Bob Marley tatuering på ryggen också, sjuuukt ont gjorde det tackar som frågar.

Sen kan vi fortsätta med Gotland.
Jag och Marcus åkte till Gotland, och här är jag kvar ännu efter en vecka, och STORMTRIVS. Fattas ju egentligen bara att lära känna någon.
Vi va på en tillställning som heter Hemsehallen gungar, va rätt kul faktiskt, men jag väljer att rikta stålkastarna mot förfesten istället. Träffade några riktigt sköna människor som var lite mer som mig själv än andra.

Och så fick jag lite halvt på nöten av någon som var så full att man skulle kunna uttrycka det lite granna som "Hjulet snurrar men hamstern är död". Eftersom han verkade ha problem med att uppföra sig normalt kastade jag ur mig en fråga som kanske var lite onödig men slank ur mig för snabbt för att förhindra, som löd; "Men är dina föräldrar syskon eller?!" Det tog lite för många sekunder innan han förstog vad jag hade sagt och sen fick jag ne halv lavett i nyllet, varpå jag blir lite arg och ger han en näve tillbaka, men som jag har lärt mig allförmånga gånger så gör vi alla misstag på fyllan så det är ingen Big Deal. End of story.

 Hunden ligger och solar på uteplatsen medans jag sitter här och surfar ihjäl mig efter en vecka utan internet, Underbart!
Vore ju pricken över i´t om Sophie och jag flyttade hit, vilket drag det skulle bli då haha.

Ja, planen nu är väl att åka hem och jobba lite för att sedan komma tillbaka och "sommarjobba" lite.
Några pass till hemma, sen får vi se om jag fick jobbet jag sökte eller inte! Och jag räknar med att alla mina nära och kära hoppas med mig! Annars jääävlar.

So long fuckers!




RSS 2.0