Kul kille
2009-03-24 / 00:43:43 / Allmänt

Satt för någon dag sen och läste igenom min gamla dagbok som började när jag var 13 och slutade nångång när jag va 17. Och jag skämdes som en hund när jag läste den, vad använde man för språk? Läste någon rad på någon sida att något var "fett irri". Fett irri?! Vad är det för jävla ord? Nej när jag får lön skall jag inköpa en dokumentförstörare, inte bara för att jag har massa hemligstämplade pinsamheter utan för att det är kul att strimla papper...Nåväl.
 Idag lagade jag mat till mig och min kusin, hade läst i någon trött sönderbläddrad tidning på jobbet att man skulle käka mycke stark mat, belive me att jag gjorde stark mat !! Här gjorde vi en korvstroganoof utan dess like och för att inte nämna utan att skämmas, jag lånade en burk Sambal oelek av min kära granne, använde halva burken innan jag smakade av. PHOU! Det riktigt brann i käften på mig när jag smakade stax innan severing. Tarmarna lär ju dansa jenka och jitterbugg därinne efter det att tarmhinnorna frätts av FY FAN. Men gott var det efter 2 liter vatten och vitt bröd.

Nu ska jag dra...Hej då sambal, vi ses imorron!


Plugg och 20årskalas
2009-03-13 / 11:35:24 / Allmänt

Jaha, då var det 20 år sedan man kom till världen, sjukt hur fort tiden har gått. Imorgon ska jag ha fest för mina nära och kära, eller släkten iaf, sen blir det utgång med min kompisar och förhoppningsvis min familj.

Jag blir så irriterad på min en av mina lärare...vi hade prov förra veckan i basala hygienrutiner och smittspridning. Jag var ett halvt poäng ifrån VG men tack vare att jag inte skrev att kvinnan i fallbeskrivningen hade det "fint hemma" så blev jag inte väl godkänd vilket en annan tjej i klassen blev även fast hon hade skrivit exakt samma svar som jag MEN hon hade också skrivit att kvinnan hade det fint hemma.
 Då brann det till i skallen på mig så jag frågar henne lungt och sansat: Vad hade rätt svar varit så man hade fått ett helt poäng istället för ett halvt? 

 
Läraren; Ja hehe lugn och fin, alla skriver ju olika och så...så ja *FLIIIIN*.
Jag; ja men jag ska ändå ha ett helt poäng för det eftersom jag har svarat på frågan, du kan ju inte skriva en fråga som du inte vill ha svar på?  Läraren insåg då att det hon gjort var fel och gav mig ett helt poäng och med en viss bitterhet i ansiktet fick jag VG. Otroligt att man ska behöva kriga för betygen. Där rök hennes blomma på avslutningen det ska hon ha klart för sig tanten.

Ett annat lärarfenomen är att dom alltid luktar äckligt i munnen, det luktar som att dom har ätit kaffeblandat bajs! Herregud, ta bort den trötta tuggumiregeln och ta dig en refreshment, människa!



Tjingeling <3

RSS 2.0