Handsfree
2008-10-24 / 16:17:19 / Allmänt

Nu ska vi nämligen behandla fenomenet "Handsfree", och vuxnas sätt att tolka det på.
 För det är tydligen inte så självklart för alla. Det jag menar med det är att många i generationen 40+ tror att hansfree är något man har för att kunna titta på mobilskärmen samtidigt som man pratar.
Javisst!! det är ju jätte bra om man har glömt bort vem man pratar med. Men nog måste meningen med den lilla 149 kronors uppfinningen vara just att slippa hålla i mobilen när man pratar...eller..?

Hur oftarser man inte en "käck" dam på 40 bast som tittar ner på displayen samtidigt som dom med andra handen håller den lilla micken intryckt i munnen som en nybakad snus?!
 eller ännu värre; Nån som står med mobilen i ena handen (såklart, vart annars? huh) och sen har dom faktiskt andra handen ledig! men... istället har dom dragit sladden från ena örat, ner förbi munnen för att sedan göra en 180 graders sväng runt adra örat för att hålla micken precis exakt mot munnen.

Tror ni inte att dom hör va ni säger om nu micken skulle hänga ner från örat med ett behagligt avstånd på ca en decimiter från munnen? eller säger du så viktiga saker att det absolut inte får missförstås, eller är alla era vänner halvdöva? om dom nu är det gissar jag på att det är NI "handsfree" missbrukare som orsakat detta, det kan inte vara bra för öronen att lyssna på någon som har en fullt fungerande mick 000.1 mm från svalget...

SKÄRPNING helvete..

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: